Space Scooter.nlSpace Scooter.nl

Op Goede Vrijdag en met de Pasen
(t/m 21 april) zijn wij telefonisch gesloten.

0 item(s) - € 0,00

Cart:


Voor vragen en verkooppunten kunt u bellen met:
072 - 850 26 01 (ma - vr, 09:00 - 17:00)

De Space ScooterTM, is de meest gave step die je je maar kunt wensen. Een echte blikvanger voor stoere boys en girls. Iedereen kan de Space Scooter makkelijk gebruiken; de step wordt aangedreven door beweging op twee mogelijke manieren:

  1. door de voetplank naar voor en achter te bewegen
  2. door middel van steppen
In het filmpje kun je deze uniek gave eigenschappen bekijken.
Het bewegen van de voetplank naar voor en achteren geeft het gevoel of je in de ruimte loopt. Zo is heeft de step ook zijn naam "Space Scooter" gekregen.

Waarom zou je nog gaan fietsen?
De Space ScooterTM is eenvoudig in te klappen zodat je deze makkelijk kan opbergen of meenemen op reis. Hierdoor is het ook een perfecte vervanging van je fiets voor naar school, voetbalveld of hockeyclub. De Space Scooter is verkrijgbaar in stoer zwart of mooi wit.

Bestel online of vind een dealer bij u in de buurt

Uw postcode:Ook voor papa's en mama's
Doordat de Space Scooter geschikt is tot een gewicht van +/- 90 kilogram is de Space Scooter niet alleen geschikt voor kinderen (adviesleeftijd vanaf 8 jaar) maar ook uitermate geschikt voor jonge volwassenen. Hierdoor kan het gehele gezin gebruik maken van de Space Scooter en met z'n allen genieten van deze gave step! Kijk door middel van je postcode waar de dichtstbijzijnde dealer is om daar de Space Scooter te kopen en/of te proberen. Veel plezier en wordt snel lid van de Space Scooter club!Space Scooter,
dé step-sensatie voor het hele gezin!


 


Het wordt aanbevolen om een helm, elleboog-, knie- en polsbescherming te gebruiken op een Space Scooter (deze worden niet standaard meegeleverd). Easy2.Company B.V. is exclusief licentienemer voor de Benelux en importeur voor Europa. De naam Space Scooter is een trademark en behoort toe aan de rechtmatige eigenaren. Het product is gefabriceerd onder patent en bij inbreuk zullen er gepaste maatregelen volgen. Alle rechten verder voorbehouden. Deze pagina is met de grootste zorg samengesteld, eventuele fouten en/of onjuiste informatie zijn niet bindend. Specificaties mogen gewijzigd worden zonder voorafgaande mededeling(en).